Fodbold for hele familien – gratis adgang til HIK-Lyngby

Søndag den 20. august fra kl. 14.00 – kampstart kl. 16.00

Gratis adgang til Superligakamp, hoppeborge, skudkonkurrence, picnicområde med kagesalg, gratis pølse og sodavand til unge under 16 år, stemning og familiehygge kommer til at præge Superligakampen den 20. august, når Hobro IK møder Lyngby BK på DS Arena.

Brandinggruppen ’NOGET for livet’, Mariagerfjord Kommune og Hobro IK vil i fællesskab fejre, at Hobro IK igen er i Alka Superligaen. Alle inviteres derfor til at komme og hygge sig og støtte holdet.

Arrangement for hele familien 
Der vil være tale om et familievenligt arrangement med flere forskellige aktiviteter og hygge for alle aldersgrupper, som starter kl. 14.00 inden kampstart kl. 16.00.

I det grønne område bag det ene mål vil der blive lavet et picnicområde, hvor man kan købe hjemmebagt kage fra DGI’s Landsdelshold og sætte sig på sit medbragte tæppe eller ved de opstillede borde-bænkesæt.

Børnene kan hygge sig på hoppeborge eller sparke på mål på den opstillede skudvæg. Der vil samtidig være underholdning og konkurrencer i forbindelse med kampen. For eksempel kan man deltage i en skudkonkurrence i pausen og vinde aktionærkort, der giver gratis adgang til alle kampene i indeværende og næste sæson.