Ildsjælegruppen

Bag aktiviteterne, og NOGET for livet-markedsføringen, står ildsjælegruppen. Ildsjælegruppen blev nedsat i efteråret 2007 på et åbent og bredt inviteret seminar hos Mariagerfjord Erhvervsråd, med deltagelse af repræsentanter fra Erhvervsrådets medlemmer, politikere, Kommunen, handelsstanden, turisterhvervet og andre organisationer.

Ildsjælegruppen, der tæller ca. 20 personer, er en åben gruppe, hvor alle, der har lyst, kan deltage. Gruppen er således også løbende blevet udvidet, ligesom enkelte har valgt at udtræde af gruppen.

Hvordan arbejdes med brandingen?

Fleksibilitet, hurtige beslutninger og et smil på læben er gennemgående temaer i den måde, hvorpå aktiviteter forventes at blive gennemført. Der skal kunne ‘rykkes ud’, når der åbner sig en mulighed for at få området positivt på landkortet, og det sikres bl.a. ved, at ildsjælegruppen jævnligt mødes og træffer beslutninger omkring aktiviteter, indsatser og anvendelse af ressourcer.

Ildsjælegruppen træffer sine beslutninger ud fra den skitserede strategi og med inspiration fra årlige møder med de involverede sponsorer.

Ildsjælegruppen vil således både træffe beslutninger om egne aktiviteter og evt. støtte til andres arrangementer og tiltag, som bidrager med en betydelig nyheds- og markedsføringsværdi.

 

Ildsjælegruppens medlemmer

Jan Vestergaard – Jatime

Per Søndergaard Mathiesen

Bent Ørum – Mit Bureau

Martin Linnemann Krogh – Nordjyske/ Hobro Avis

Claus Stæhr – Stæhr Grafisk

Maiken Hansen – Mariager Handel

Mikkel Skovsbo – Visit Mariagerfjord

Joan Kamstrup – Mariagerfjord Kommune

Nina Hæsum – Mariagerfjord Kommune

Jørgen Basballe

Helle Zinn – Mariagerfjord Erhvervsråd

Helle Dalsgaard Pedersen – Aalborg Universitet

Michael Christiansen – Mariagerfjord Erhvervsråd

Jesper Villumsen – Villumsign

Bente Markussen – GrafikNord

Mia Bo Petersen – Mariagefjord Kommune

Kristina Lehmann Schjøtt – Visit Mariagerfjord

Stine Møller Pedersen – Mariagerfjord Kommune

Lærke Jørgensen