Stafet for livet

Stafet For Livet kommer til Mariagerfjord Kommune for første gang nogensinde den 18. og 19. juni 2016 fra kl. 12 lørdag til kl. 12 søndag – 24 timer i alt. Kræftens Bekæmpelse står bag denne nationale event.

Formålet med Stafet For Livet er at støtte et godt formål, give kræftramte en god oplevelse, vise at vi er sammen med dem alle døgnets 24 timer, og at livet både har lyse og mørke timer. Derfor skal disse fightere, som de kræftramte kaldes, forkæles i det døgn Stafetten varer.

Vi håber, at alle kræftramte i Mariagerfjord Kommune får kendskab til Stafet For Livet, som afholdes på og i nærheden af Ambupladsen i Hobro. Der vil blive lavet ruter, så alle har mulighed for enten at gå, løbe eller cykle rundt i området.

For virksomheder, foreninger m.fl.: Virksomheder, forretninger, liberale erhverv, institutioner, skoler, fagforeninger, kommunale arbejdspladser, foreninger, klubber og ikke mindst byer/ landsbyer får mulighed for at profilere sig. Man kan få en stade-plads med eget telt og/eller pavillon, hvor man kan opholde sig hele døgnet og måske reklamere lidt for sig selv.

Du kan støtte Stafetten og Kræftens Bekæmpelse på flere måder:

  1. Ved at sponsorere nogle af deltagerne.
  2. Ved at sponsorere beløb til Stafetten.
  3. Ved at sponsorere ting, der skal bruges til afholdelse af Stafetten.
  4. Men det allerbedste du kan gøre som firma eller virksomhed er at deltage med et hold til Stafetten.

Klik for at læse mere om Stafet For Livet i Hobro: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/hobro

Klik for at hente brochure om Stafet For Livet.

Klik for at hente plakat om Stafet For Livet til fx din virksomhed eller forening.